Dit zijn wij

Stichting Shuffle is een stichting voor en door jongeren. Wij komen op voor wat jongeren belangrijk vinden, voor wat ze willen en wat ze nodig hebben.
Wij zijn hét online podium van Alkmaar en wij bieden een platform voor mening en creativiteit. We zijn een verbindend en laten Alkmaarders graag zien hoe leuk Alkmaar en haar inwoners zijn. Bij Shuffle geldt: ‘’Talent is zin hebben iets te doen!’’. Als mensen intrinsieke motivatie tonen, dan faciliteren wij deze ontwikkeling en zo dragen we bij aan hun ontwikkeling. Bij ons is plek voor iedereen. De artikelen die we schrijven zijn maatschappelijk en cultureel georiënteerd en slechts een middel om onze doelen te bereiken. Naast het platform organiseren we events en als iets op ons pad komt dat ons kan helpen onze doelen te realiseren, dan grijpen we dat met beide handen aan.
 

Ons bestuur

Ema Najetovic en Karlijn Plunkett hebben Shuffle in juni 2014 in het leven geroepen. Karlijn is inmiddels andere mooie dingen gaan doen, maar Karlijn en Ema hebben met plezier veel uren vrijwillig gestoken in het ontwikkelen van de stichting. Sinds begin 2017 heeft Ema een bestuur om haar heen verzameld waarmee de stichting een professionelere wending heeft genomen. Het doel is om Shuffle aan de stad te geven en het zo in te richten dat eenieder vervangen kan worden. Ook Ema. Graag zelfs! Shuffle is een plek om te leren en iedereen mag de kans krijgen om op iedere laag van de organisatie zichzelf te ontwikkelen. We streven we naar een situatie waarbij er plek is voor een of twee betaalde coördinatoren die de motor zijn en de activiteiten van Shuffle duurzaam maken. Het bestuur functioneert als klankbord voor de coördinator(en) en als controlerend orgaan. Waar voorheen Karlijn en Ema bedachten, ontwikkelden én uitvoerden, is er nu een bestuur waar toestemming aan gevraagd moet worden. Dat is wel zo gezond en maakt Shuffle nog meer van iedereen. 

Van links naar rechts: Jorien Obdam (secretaris), Vincent Verburg (penningmeester), Daniel van de Wetering (voorzitter), Hanneke Douma (coördinator) en Ema Najetovic (oprichter en coördinator).

Doe zelf ook mee!

Iedereen mag meedoen. Ervaren, onervaren, goede en zelfs 'slechte' schrijvers. Bij Shuffle draait het niet om de hoeveelheid lezers of perfect vloeiende artikelen; het gaat erom dat iedereen die wíl leren en die zichzelf wil laten zien, die kans bij Shuffle krijgt. Bovendien is het gezellig. We komen eens per maand samen om de content te bepalen en even bij te kletsen onder het genot van een drankje. Als er geld is, betaalt de stichting dat en anders betalen mensen het zelf. Eens per jaar vieren we samen feest en wordt ons harde werk beloond. Je kunt inloggen via Facebook en een artikel schrijven of ook echt lekker maandelijks samenkomen. It's all good. 

Doe lief en sponsor!

Kom eens langs op een vergadering of nodig ons uit bij je bedrijf om te horen wat we precies doen, maar help ons! Onze jaarbegroting is niet heel groot en je helpt de jongeren zichzelf te ontwikkelen en dit levendige en leuke platform in leven te houden.